20 Вересня, 2024 9:22 am

ВAЖЛИВО! Зеленський це пiдтвеpдив? Куpщина – будуть сюpпpизи. Відео

ВAЖЛИВО!

Зеленський це пiдтвеpдив?

Куpщина – будуть сюpпpизи!

Розбираємо ситуацію в Курській області на сьогодні.

Яка ситуація, які стоять завдання перед українськими бійцями.

Чи очікував путін на цей наступ?

Росіяни кричать, панікують в істериці…

Цікаві деталі від Олексія Голобуцького під ВІДЕО

Джерело

Наступ в Курській області відбувся як раз на 6 місяців перебування Сирського на посаді Головкома. Центр воєнної політики та безпеки зробив аналіз роботи Сирського як Головкома. Цифри вийшли цікаві. Трохи фактів з аналітики Центру.

Оборонна операція

В ході великої оборонної операції, яку веде Україна, ворог зазнав за останні пів року найбільших втрат за час повномасштабного вторгнення.
З 15 листопада 2023 року, коли російські окупанти розпочали масштабний наступ спочатку на Авдіївському напрямку, а потім і на інших, втрати ворога станом на початок серпня 2024 року в особовому складі склали 269 800 загиблих і поранених. А також 3040 танків, 6182 бойових броньованих машин, 8698 артсистем.

Дрони

Щодо дронів тенденції теж позитивні. Кількість дронів, які поставили на фронт за 6 місяців цього року, вже значно перевищує кількість поставлених за весь період широкомасштабного вторгнення.
Плюс ЗСУ першими у світі створено окремий рід військ – Сили безпілотних систем. Зараз на полі бою вже тестується та використовується понад 165 розробок.

РЕБ

За останні пів року суттєво посилено використання РЕБ на тактичному рівні та розгорнуто систему оповіщення про БпЛА ворога. Наразі триває формування додаткових підрозділів РЕБ у складі загальновійськових бригад. Лише за 22-27 липня 2024 року було подавлено 7 916 ворожих БпЛА.

Ворожа ППО

Перед отриманням F-16 дуже гарно зачистили ППО окупантів. За короткий час Сили оборони знищили понад 20 пускових установок ППО ворога та близько 15 радіолокаційних станцій. Робота триває.

Резерви, які 6 місяців готували за наказом Сирського, зупинили російську армію на Харківському напрямку.

Очевидно, “Курський фронт” – це теж питання якісно підготованих та навчених резервів. Особливо враховуючи той факт, що до програми підготовки включили вивчення питань РЕБ ближньої дії.

Висновки аналітиків: 2022-го звільнення Харківщини – робота саме Сирського. Це він провів найуспішнішу операцію ЗСУ за всю війну – тоді було деокуповано 500 населених пунктів. І тепер операція на Курщині, успіх в якій для нас дуже важливий в контексті підготовки до мирних переговорів. Так що удачі генерал-полковнику Сирському з цією задачею.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.