5 Липня, 2024 10:49 pm

Актoр “Кваpталу 95” Олeксандр Пiкалов “заcвітився” у військовій фоpмі в незвичному міcці

ПІКАЛОВА ЛЕДЬ НЕ ВПЕРШЕ З ПОЧАТКУ СЛУЖБИ ПОБАЧИЛИ У ВІЙСЬКОВІЙ ФОРМІ.

Актор “Кварталу 95”, більш відомий за пародіюванням експрезидента України Віктора Януковича, Олександр Пікалов неочікувано потрапив у фотозвіт футбольної події у Києві.

Артист був у військовій формі, що вказує на його подальшу службу у Національній гвардії, куди він вступив у перші місяці повномасштабної війни рф, але зброї в руках так і не тримав.

Пікалов потрапив у кадр під час презентації лімітованої колекції футбольних джерсі ФК “Локомотив”. Фотозйомка відбувалася на знищеній 23 січня росіянами спортивній базі “Локомотив” у Києві.

Олександра Пікалова ледь не вперше з початку служби побачили у військовій формі.

Шоумен не активний в соцмережах, а в Instagram його останній пост датований ще червнем 2022 року і в ньому розіграш вишитої сорочки за донат.

Ще у квітні 2022 року він повідомляв, що склав присягу та вступив до Нацгвардії, але номер своєї бригади не називав.

Вже у січні 2024 року народний депутат від “Європейської солідарності” Володимир Ар’єв повідомляв, що той служить там в Іміджево-видавничому центрі.

“А тепер про Квартал. Кажуть, вони не служать. Проте є один “кварталівець”, що непогано влаштувався.

Пікалов проходить “службу” в Іміджево-видавничому центрі Національної гвардії. Не знаю що він робить для іміджу НГУ і які штуки для цього видає, проте “служба” не заважає Пікалову гастролювати з Кварталом і ще отримувати у Нацгвардії “грошове забезпечення відповідно до інструкції”, – зазначив нардеп.

Ще на початку повномасштабної війни рф Пікалов описував свій робочий день на фронті: “Мій день неймовірний. Рано-вранці я прокидаюся, чекаю на команду, сідаю у волонтерський бус та їду туди, де на мене чекають: з ліками, їжею, бензином.

Як звичайні люди, так і військові. Наразі я вже склав присягу та вступив до Національної гвардії України”.

Згодом комік Євген Кошовий розповідав, що в одній бригаді з Пікаловим служить колега Володимир Мартинець.

📸: Alexey Novik, Alex Yegorov/facebook

На зображенні може бути: 3 людини та текст

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.