20 Вересня, 2024 11:51 am

Буде нoва війна! Вiйськовий екcперт pозкрив чеpговий божeвільний план Кpемля

Російський диктатор володимир путін недоговороспроможний і його план, запропонований Україні, обернеться ще однією війною.

Впевненість у цьому висловив військовий історик та офіцер армії Ізраїлю Григорій Тамар, пише Politeka.net.

Коментуючи вимоги, висунуті російським президентом володимиром путіним, Тамар запевнив, що це шлях зовсім не до миру.

«Якщо Ви подивіться на план путіна, який він зараз пропонує Україні, що це по суті таке.

Це припинення вогню із формуванням щонайменше двох плацдармів на правому березі Дніпра для того, щоб згодом розпочати війну, не маючи перед собою перешкоди», – запевнив Тамар в інтерв’ю «Politeka Online».

Військовий історик також висловив упевненість у тому, що, якщо в когось ще залишилася ілюзія, що, путін є тим, з ким можна підписати мирний договір, який виконуватиметься, то ця людина божевільна.

«Або божевільна, або злочинець, або ідіот.

путін всією своєю як би політичною кар’єрою продемонстрував, що він не виконує підписані договори, що він недоговороспроможний», – підкреслив Тамар.

Нагадаємо, раніше т.з. глава Кремля озвучив нові “умови для започаткування мирних переговорів”.

За його словами, українські війська мають вийти з усієї території чотирьох українських областей, а Київ має заявити про відсутність планів вступити до НАТО.

Радник голови ОП Михайло Подоляк, коментуючи умови російського диктатора, заявив, що росія не має бажання припиняти війну, а висунуті пропозиції говорять про “нездатність нинішнього російського керівництва адекватно оцінювати реалії”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.