6 Липня, 2024 11:58 am

Путін в іcтериці! Його “аналoГoвнєтний” підвoдний човен pозвалюється на хочу. Назад не допливе

Подаємо мовою оригіналу:

Rostyslav Demchuk

– Владимир Владимирович, что случилось с пoдлодкой?

– Она утонула…

Минулої п`ятниці я писав, що російські морські корита, які підійшли до берегів Куби розваляться по дорозі назад у свій  порт приписки.

Як у воду дивився!

Так і сталося, як гадалося. Ще поки російський підводний човен “Казань” доплив до Куби, від його корпусу почали відвалюватися складові частини.

У соціальних мережах сміються з російського підводного човна “Казань”, який увійшов до порту кубинської столиці Гавани. Росіяни хотіли провести ефектну піар-акцію, проте стали об’єктом глузувань у соціальних мережах.

На опублікованих знімках військові експерти зауважили, що субмарина тріщить по-швах.

На кадрах видно, що безехові плитки просто відвалилися, і, зважаючи на все, закладати їх ніхто не має наміру. та й змоги такої немає. Субмарина втратила можливість таємного пересування під водою. Її пеленгуватимуть навіть риболовні й торговельні судна, вже не кажучи про військові кораблі.

Безехові плитки – це звукоізоляційні гумові або синтетичні полімерні панелі, які звукоізолюють корпус субмарини під час плавання.

Вони використовуються на підводних човнах для зниження їх акустичної помітності.

Ці плитки виготовляються з гумоподібних матеріалів із включенням спеціальних наповнювачів, які поглинають та розсіюють звукові хвилі.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.