19 Вересня, 2024 1:17 am

Суддя зpадниця яка отpимує багатотиcячні виплати, заcвітилася на пcевдовиборах путіна

Центр Протидії Корупції

Колеги з Автомайдан звернув увагу на українську суддю у відставці, яка прийшла голосувати на фейкових виборах у тимчасово окупованому Мелітополі.

Це колишня суддя місцевого суду Наталія Гаркушко, яка пізніше змінила прізвище на Кучеренко.

Після повномасштабного вторгнення суддя залишилася у Мелітополі та допомагала окупaнтaм у становленні фейкових органів влади.

Кучеренко та її чоловік (теж колишній суддя) фігурували у численних скандалах. Зокрема, подружжя стало власниками будинку на майже 400 квадратів та 10 соток землі.

Загальна вартість майна – понад 200 тисяч доларів. Звісно, що відповідних доходів у суддів не було.

В 2011 році суддю Віктора Кучеренка звинувачували в шахрайстві при розгляді адмінсправ. Мовляв, суддя призначив мінімальні штрафи, озвучуючи значно більші. Адмінштраф сплачували помічники судді, а різниця залишалася Кучеренку.

В свою чергу Наталію Кучеренко підозрювали в отриманні хабаря за ухвалення більш м’якого рішення підозрюваному. Тоді профільний комітет Ради рекомендував дати згоду на арешт подружжя. Втім, справи проти суддів були закриті.

Більше того: суддю відправили у відставку з пожиттєвим утриманням.

В 2021 році вона навіть вибивала через суд більше довічне утримання.

Тепер, отримавши російське громадянство, колишня суддя Кучеренко побігла на “вибори”. Автомайдан вже звернувся до Вищої ради правосуддя із вимогою перевірити всі ці факти та припинити відставку та довічні виплати судді Кучеренко.

На зображенні може бути: 1 особа та текст

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.