21 Вересня, 2024 2:10 pm

Війcьковий ветеpан не cтав мовчати: “Міcта пеpеповнені відмоpоженими тiтушками, яким “віддали вулицю”” ВІДЕО

На відміну від початку повномасштабного вторгнення вулиці українських міст зараз переповнені криміналітетом, “тітушками”, які почали почуватися абсолютно вільно і безкарно.

Таким спостереженням поділився військовий ветеран Олег Симороз в ефірі NTA.

Зокрема, він відреагував на напад на журналіста-розслідувача Михайла Ткача, який заявив, що на нього накинулися охоронці ресторану “Тандир” у Козині на Київщині.

На думку ветерана, ця ситуація, або ж пакування людей силоміць на зупинках у військкомати, лише посилюють відчуття несправедливості.

“Вулицями міста розгулюють якісь відморожені тітушки. Я жодного разу не бачив, щоб представники ТЦК приїхали під якийсь мажорний ресторан і вручили повістки. Я звертаюся до правоохоронців, влади, займіться вулицями також. Військові ж усе це бачать, вони приїжджають у відпустки, на лікування у цивільні міста. Я втомився виводити із депресії своїх друзів, які приїжджають із фронту і бачать цей хаос”, – емоційно заявив ветеран.

За його словам, військові боряться за цивілізовані права і свободи, за демократичні цінності, але вони не є будуть дійсністю, якщо правоохоронці не помічатимуть тітушок, бандитів, шахраїв-волонтерів. За словами військового, влада “відпускає” вулицю і це дозволяє різним відморозкам почутися вільно і безкарно.

“Я ж пам’ятаю початок війни – цих тітушок навіть видно не було. Запорука демократії – справедливість, у тому числі соціальна. Йдеться про рівність ВСІХ громадян перед законом. Але у нас є рівніші, є ті, кого зупиняють на блокпостах і дають повістки, а є оці спортивні молодики-тітухани, за яких все «порішали»”, – каже Симороз.

Наголосив, що Росії вигідно розхитувати ситуацію всередині України, влаштовувати соціальну бунти, тому влада всіх рівнів має звести до мінімуму такі можливості, а не “підігравати” ворогу млявими реакціями на беззаконня.

Додамо, що, за словами Михайла Ткача, на нього напали ввечері в п’ятницю, 17 листопада, близько 23:20, коли він та його колеги “займалися зйомкою біля ресторану “Тандир” у Козині.

Потім вони помітили там автомобілі та колишніх високопосадовців з Офісу генпрокурора». Під час зйомки “охорона одного з відвідувачів помітила журналістів, почала висвітлювати їх далеким світлом та блокувати їхній автомобіль”.

Коли Ткач вийшов із машини та представився журналістом «Української правди», охоронці “почали його оточувати”.

Один із них “ударив його камеру і завдав удару самому Ткачу”. Поліція Київщини розпочала кримінальне провадження за виявленою публікацією про перешкоджання журналістській діяльності.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.