20 Вересня, 2024 6:50 pm

У Києві п’янa 20-pічна дiвчина влаштувала стpашну ДТП і втекла, зaгинyли люди. Фото

П’яна 20-річна дівчина влаштувала страшну ДТП і втекла. Загинули люди. Історія повторюється, тільки тепер у Києві.

Знову за кермом 20-річна дівчина, не твереза, вчиняє смертельну ДТП, внаслідок якої загинули декілька людей. Автівка перетворилися на металобрухт, вижити у цій ДТП шансів було мало.

Винуватицю вже затримали, а тим часом спливли подробиці життя у в’язниці Олени Зайцевої – харків’янки, яка у 2017 році вбила одразу шістьох людей. Подробиці повідомляє TSN.UA.

Моторошна аварія у столиці.

Дівчина була напідпитку і, коли врізалася в автівку, просто втекла. ДТП вчинила 20-річна киянка на Audi, а покататися на крутій машині – дав знайомий.

Встановлено, що за деякий час до зіткнення знайомий жінки дозволив їй прокататися на авто, знаючи, що вона перебувала напідпитку. Після ДТП чоловік та дівчина втекли з місця події.

Подробиці ДТП

Трагедія сталася 14 листопада близько 8-ї вечора в Голосіївському районі столиці. 20-річна киянка, схоже, летіла на швидкості й вилетіла на зустрічну смугу. Toyota тепер – лише металобрухт. А від отриманих травм 40-річний водій і 39-річний пасажир машини – загинули. Дівчина разом зі своїм знайомим з місця ДТП втекла, але поліцейські швидко розшукали зловмисницю і затримали.

Шокувальні факти про дівчину

А згодом з’ясувалося ще дещо. Не було у дівчини і водійського посвідчення. У червні цього року суд позбавив 20-річну порушницю права керування авто, бо її вже засікали нетверезою за кермом.

Затриманій вже вручили підозру одразу за двома статтями.

“Столичні слідчі за процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомили затриманій про підозру за ч. 4 ст. 286-1 – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння та за ч. 1 ст. 382 – невиконання судового рішення Кримінального кодексу України”, – повідомили у прокуратурі.

Яке покарання загрожує дівчині та чоловіку

Тепер 20 річна дівчина проведе за гратами від семи до 12 років й ще 10 років не матиме права сідати за кермо. Вручили підозру і 34-річному товаришу дівчині за те, що дозволив сісти п’яній киянці за кермо своєї автівки.

Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з відповідальністю за технічний стан або експлуатацію транспортних засобів, на строк до трьох років або без такого.

© Поліція Києва / Facebook

©

©

Смертельна ДТП у Голосіївському районі Києва / © Поліція Києва / Facebook

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.