24 Жовтня, 2024 9:20 am

Цe біль ycієї Укpaїни: Щойно стало відомо скільки вoїнів 128-ї бpигади зaгинyли під чac yдapy ворожого “іскaндepa”

Офіційно! ❗️

Внаслідок ракетного удару по 128 бригаді загинуло 19 бійців — пресслужба 128 бригади

Інформація про 28 загиблих військових не відповідає дійсності.

 

Нагадаємо, вчора народний депутат України від “Батьківщини” Михайло Волинець, повідомив про загибель 28 військовослужбовців. Ще 53 воїни отримали поранення.

“28 загиблих. 53 поранених.

128 Окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада. На жаль, підтвердилась інформація про загибель наших воїнів від ракети РФ”, – зазначив Волинець.

Як виявилося ця інформація не відповідає дійсності!

На зображенні може бути: 1 особа та текст «михайло волинець год 28 загиблих. 53 поранених. 128 окрема грсько-штурмова закарпатська бригада Ha жаль, пидтвердилась нформация про загибель наших BoïHİB вёд ракети рф»

Іноді трагедії на війні вибивають ґрунт з-під ніг. Сьогодні стало відомо, що 3 листопада на Запоріжжі ворог вдарив по розташуванню військових 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

Удар по 128 бригаді: що сталося

Як зазначається, ворог бив по 26 населених пунктах у Запорізькому, Пологівському та Василівському районах.

З ракети Іскандер-М влучив по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Поранення отримали також і місцеві мешканці.

Зі слів військових, того дня воїнів саме зібрали для вручення нагород з нагоди Дня артилериста. Наразі командування з’ясовує всі обставини трагедії.

Тим часом на Закарпатті, де дислокується бригада, 6 листопада оголошують триденну жалобу. У храмах відбудуться служіння за загиблими, повідомив голова Закарпатської ОДА Віктор Микита у себе в Telegram.

Наші герої живі доти, поки живе пам’ять про них і їхні подвиги, – прокоментував він.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.