16 Вересня, 2024 7:55 pm

Павло Гомонай: Хpестоматійний пpиклад ІПСО і людей які пошиpюють все не вмикаючі неокоpтекс. Бачив вже декілька пошиpень у себе в стpічці…

Подаємо мовою оригіналу:

Павло Гомонай

Хрестоматійний приклад ІПСО і людей_які_поширюють_все_не_вмикаючі_неокортекс. Бачив вже декілька поширень у себе в стрічці.

Що робить людина клац-клац, коли бачить патріотично-завиваючий текст із слізогінною картинкою? Правильно, вона робить клац клац і поширює. Нема часу думати, треба поширювати, поширювати чим швидше. Інакше ніхто не узнає про загублену дєвочку, знайденого хлопчика, пораненого бійця з амнезією і собак в питомнику, яких можуть приспати.

І пофіг, що та дєвочка із Казані вже давно не дєвочка, а хлопчик із Астрахані встиг знову потєрятись під Бахмутом, цього разу назавжди. Треба поширювати, поширювати, інакше собак в казахстанському питомнику присплять а колаборант не згадає своє ім’я в лікарні Донецька.

Можна було б начхати на людей клац-клац, медузи он живуть без мізків і процвітають, але у нас війна, і така поведінка небезпечна. Люди клац-клац стають добровільними помічниками Путіна, ретрансляторами ворожої пропаганди, мережою для збору інформації ворогом.

Ти можеш не знати, що на фото полонені в березні 2022 року орки, ти можеш не помітити білі пов’язки у них на ногах, розпізнавальний знак армії Рф. Але ж тобі курва казали, що фото полонених не можна поширювати!

Ти можеш не знати про технологію пошукових міток, але тебе мало б насторожити, що в патріотичному тексті, який ти читаєш, половину літері замінено на візуально подібні літери з інших мов! Хоча як можна читати, якщо нема мізків.

Про такі речі як дата, достовірність джерела, фактчекінг я вже нічого не кажу, треба поширювати.

Поширюйте вже í цéй текст. Тéрмíн0во !

На зображенні може бути: 6 людей та текст

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.