13 Жовтня, 2024 2:19 pm

З кpиками “Ганьба!”: у Львoві TЦК пpийшли на веcілля – люди не cтали їх теpпіти. Відео

У Львові ТЦК увірвалися з рейдом на весілля.

Отже. як розповіли самі свідки, а саме один із гостей весілля, що нахабність ТЦК вже просто немає меж, адже вони без дозволу і навіть не представившись, просто нахабно увірвалися на весілля.

Причому, увірвалися в прямому сенсі цього слова, адже не показували ніяких документів на те, що можуть здійснювати перевірку та власне своїх документів, що посвідчують особу і хто вони, тим більше вони були в балаклавах і поводили себе вкрай нахабно та грубо, навіть вдарили жінку.

Про те, що це ТЦК люди здогадалися самі, адже окрім них ніхто не чинить такого безчинства.

Ще додається, що дані особи були вдягнені у військову форму, що в черговий раз підтвердило, що це є працівники ТЦК.

Слід додати, що за словами свідка, вдерлися ТЦК нахабно на весілля їх колег, а святкували там юристи, тому вмить поставили цих осіб на своє місце за всіма правилами закону, після чого ТЦК й вийшли з приміщення оскільки просто не знали, що відповісти на задані їм питання, відносно того, на якій підставі вони вдерлись та чи можуть показати документи, що надають їм право здійснювати обшук.

До речі, як зазначив чоловік на відео, люди самі вигнали ТЦК з ресторану, де святкували весілля, а вже на дворі з ними й продовжили розмову юристи, на свято яких ті так нахабно вдерлись.

Отже, як виявилось, на камеру вони, тобто ТЦК, не захотіли нічого коментувати і показувати документи, лише один із них підтвердив те, що вони і є ТЦК, але також ніяких документів не надавав.

Далі, як розповідає свідок, що поза камерою, один із працівників ТЦК попросив аби їм видали хоча б одного у кого є відстрочка для перевірки документів і тоді вони підуть, але так як в них не було документів, а самі вони не пред’явили наказ, про те, що вони мають право здійснити рейд, перевірку даного закладу – люди, відповідно, не погодилися з ними спілкуватися, особливо після такого безчинства, що ті вчинили.

“З криками “Ганьба!” вигнали ТЦК з весілля у львівському ресторані “Соната”, куди військові прийшли з черговим рейдом”, — повідомляють місцеві канали.

Також є відеодокази, на яких чудово видно, що люди, тобто гості весілля, з криками “Ганьба” буквально виштовхують з приміщення ТЦК.

Отже, таким чином люди показали, що не будуть терпіти це беззаконня, а ще юристи, які святкували на весіллі – будуть розбиратися з даним питанням та запропонували всім.

Хто зіштовхнувся з подібним – звертатися до них в агенцію.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.