30 Вересня, 2024 1:32 pm

Теpміново! “Ми це зpобимо!” Одна із кpаїн ЄС готoва завдати пpевентивного удаpу по росії. путін в ауті…

“Естонія готова завдати превентивного удару по росії для захисту НАТО, якщо рф виявить ознаки підготовки до нападу на блок.

Про це заявив голова Генштабу Сил оборони Естонії генерал-майор Вахур Карус”, – пише російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко на своїй сторінці у соцмережі “Фейсбук”, передають Патріоти України, та продовжує:

“Перед Естонією керівництво Північноатлантичного альянсу поставило завдання підготуватися до потенційного збройного конфлікту з росією.

“Сьогодні наші ударні засоби великої дальності повністю враховуються у планах НАТО, альянс каже нам, що ми маємо подбати про певні цілі на території росії.

Саме тоді НАТО зможуть прибути до Естонії та вжити наступних кроків”, – сказав Карус.

Здатність Естонії “нейтралізувати супротивника на його власній території має вирішальне значення”, наголосив генерал.

“Ми повинні зуміти розчавити ворога у випадку нападу на Естонію на його власній території – де розташовані війська, що збираються атакувати”, – заявив він.

Очікується, що армія Естонії зможе протриматися близько 10 днів у протистоянні з рф, перш ніж у країну буде перекинуто основні сили альянсу.

Ну, що, Вова – у цю гру можна грати удвох, еге ж? У нас обмежень немає. А далекобійка – є.

А шведи мають підводні човни. А на базі Амарі – “Єврофайтери”. Вони кожні два тижні прямо над моїм вікном пролітають. Обліт роблять. Дивляться зверху, куди б там по вас лупнути. І в очі тобі тут ніхто не буде заглядати. Ніхто мир шукати посередині не стане.

Тут ніхто не сміється і всім не начхати. Естонці тридцять років для цього працювали, як не в себе. І вдарять, не замислюючись. Не сумнівайся.

Доброго ранку, найкраща країно у світі. Eesti eest surmani! Elagu Eesti!”.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.