19 Вересня, 2024 10:08 pm

Кучеpенко не витpимав! “Мені здається – вcім нашим великим енеpгетичним та нафтогaзовидобувним кoмпаніям на чолі з…”

Подаємо мовою оригіналу:

Alexey Kucherenko

Мені здається – всім нашим великим енергетичним та нафтогазовидобувним компаніям на чолі з найуспішнішими топ-менеджерами сучасності та урядовцям на чолі з

найкращим премʼєром сучасної України треба зараз скоротити разів в десять свої піарні бюджети та зробити мінімальною свою присутність в інформпросторі разом із своїми видатними рекордами та досягненнями!

Нескінченні пусті інтервʼю, гучні конференції та круглі столи з презентаціями, які вже набили оскомину, не мають ніякої практичної цінності, але жеруть великі бюджети, які формуються за рахунок коштів платників податків або ж споживачів, бо вони всі включені в платіжки, які нам надходять.

Разом їх космічними зарплатами, до речі.

Я далекий від думки, що ворог дізнається про певні позитивні зміни з їх піару та досить примитивної реклами в ЗМІ, але те що це все безмежно дратує сьогодні населення України на фоні обʼєктивних та субʼєктивних проблем – є очевидним та цілком природнім!

Помовчіть вже деякий час, панове!

P.S

Якщо ваші мережеві оператори (ОСР, «обленерго») не можуть вам зараз відповісти на ваші запитання стосовно ситуації не випускайте свій гнів на них – вони самі обмежені як в інформації так і в своїх діях.

Команди вони отримують з центрального диспетчерського пункту.

Більш-менш ситуацію розуміє оператор єдиної енергосистеми «Укренерго», але й там зараз ситуація неоднозначна бо залежить від багатьох факторів.

Були дуже неприємні враження обʼєктів, які могли спричинити «блекаут».

Цього не відбулося – єдина енергосистема країни зберігла свою цілісність.

Йде відновлення та зміцнення звʼязків.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.