20 Вересня, 2024 3:48 pm

Теpміново! Воpог завдав маcoваного paкетного удаpу. Багато загuблих та поpaнених сеpед цивiльних. Зеленський відpeагував

Президент України відреагував на цинічні удари Росії по Україні 23 лютого. Зокрема, мовиться про обстріл Харкова та Люботина.

Володимир Зеленський розповів, що попередньо, pосія запустила 15 ракет.

Також він назвав цей удар “надзвичайно жорстоким”.

Україні потрібні засоби ППО

Зеленський також наголосив, що внаслідок удару, на жаль, є вбиті та постраждалі. Екстрені служби вже на місцях влучань, і кожному, хто постраждав, буде надана необхідна допомога.

Російські терористи користуються тим, що Україна досі позбавлена достатнього захисту ППО та надійної можливості знищувати пускові установки терористів саме там, де вони розташовані, – поблизу наших кордонів, – вкотре підкреслив президент України.

За його словами, це не наша слабкість, а світу, який уже третій рік не наважується поводитися з терористами саме так, як вони на це заслуговують.

Український лідер вважає, що терор усюди повинен програвати. Тобто у будь-яких умовах, на будь-якому континенті.

Він зазначив, що це спільний обов’язок – усіх у світі, хто має змогу захищати життя від терору. За словами Зеленського, Україна робить усе, що може та він вдячний всім, хто нам допомагає.

Але потрібно більше рішучості. І саме від лідерів світу, – підсумував президент.

Нагадаємо, Надзвичайно жорстока російська атака проти Харкова й Люботина – за попередніми даними, одразу 15 ракет.

На жаль, є вбиті та постраждалі. Екстрені служби вже на місцях влучань, і кожному, хто постраждав, буде надана необхідна допомога.

Російські терористи користуються тим, що Україна досі позбавлена достатнього захисту ППО та надійної можливості знищувати пускові установки терористів саме там, де вони розташовані, – поблизу наших кордонів. І це слабкість – не наша слабкість, а світу, який уже третій рік не наважується поводитися з терористами саме так, як вони на це заслуговують.

Терор усюди повинен програвати – у будь-яких умовах, на будь-якому континенті. І це наш спільний обов’язок – усіх у світі, хто має змогу захищати життя від терору. Україна робить усе, що може. Дякую кожному, хто нам допомагає. Але потрібно більше рішучості. І саме від лідерів світу.

Кількість загиблих внаслідок обстрілу міста зросла до семи, травмовано 16 громадян.

Триває розбір завалів та пошук постраждалих громадян.

Окупанти поцілили по цивільному підприємству Харкова ракетами С-300 або С-400. Сталося загоряння виробничого цеху.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.