21 Вересня, 2024 7:40 pm

Тepмінօвօ! Стрaшні наcлідки нiчної атаки!! Дpօни та pакети aтakyвaли Укpаїну. Є загuблі та поpанені

Росіяни знову вдарили по Харкову безпілотниками: що відомо.

Внаслідок нічного удару по Харкову станом на сьогоднішній ранок маємо 6 загиблих та 10 поранених.

«Приліт» шахедів прийшовся по житловій забудові – пошкоджені щонайменше 9 багатоповерхівок, три гуртожитки, низка адміністративних будівель, крамниця, АЗС, СТО та авто.

Цей удар по мирним мешканцям Харкова в черговий раз доводить, що росія держава-терорист.

Також ворог атакував Запоріжжя.

Ракетний удар по Запоріжжю: 4 людини загинуло, 25 – поранені.

За словами глави Запорізької ОВА Івана Федорова, війська рф вдарили щонайменше п’ятьма ракетами по Запоріжжю.

Нагадаємо, ворог атакував БпЛА вночі, а ракетами – на світанку.

Вночі проти суботи, 6 квітня, російські окупанти вчергове атакували Україну безпілотниками Shahed. На світанку росіяни завдали ще й ракетних ударів. ППО збила 28 дронів та три ракети.

Про це повідомили у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 32 БпЛА типу “Shahed”. Силами та засобами протиповітряної оборони 28 ударних БпЛА було знищено”, – йдеться у повідомленні.

В Генштабі наголошують, що ближче до ранку ворог запустив по Україні крилаті ракети різних типів.

Командувача Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук уточнив, що росіяни атакували шістьома ракетами різних типів: трьома – С-300, двома – Х-101/Х-555 та одним “Калібром”.

Зенітні керовані ракети С-300 росіяни запускали із Бєлгородської області, крилаті ракети Х-101/Х-555 – із літаків стратегічної авіації з Саратовської області, а крилату ракету “Калібр” – з акваторії Чорного моря.

В результаті протиповітряного бою було збито: дві крилаті ракети Х-101/Х-555, крилату ракету “Калібр” та 28 ударних БпЛА “Shahed-131/136”.

“Російські убивці продовжують терор українців, б’ють по Харкову та інших мирних містах. На жаль, нині маємо загиблих та поранених, співчуття родинам”, – наголосив Олещук.

Нічна атака дронів і ракет

Після опівночі ворог тероризував українців ударними безпілотниками. Зокрема, повідомлялося про небезпеку для Харкова, а також Хмельницької області.

Стало відомо, що росіяни вдарили по Харкову безпілотниками. Зокрема, дрони влучили по масовій забудові у Харкові, а також пошкодили приватні домоволодіння у Малій Данилівці. Станом на ранок відомо про шістьох загиблих та десятьох поранених.

Згодом Україну охопила масштабна тривога через пуски ракет Х-101/555 ворожою стратегічною авіацією. Зокрема, на Київщині працювали сили ППО.

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.