30 Квітня, 2024 12:54 am

У нас є лише один шлях: перемогти це зло не зважаючи на ціну цієї перемоги! Питання стоїть руба: або ми, або вони. Нічого третього нам доля вже не залишила – Петро Масляк

Стає все більш очевидним, що жоден з варіантів миру в Україні, крім нашої перемоги над нацuстською Московією не може бути реалізований у принципі.

Дуже схоже, що це вже не суб’єктивний сценарій, який залежить від волі однієї чи декількох осіб, а сценарій об’єктивний, незалежний від чиєїсь доброї чи злої волі.

Путін і Московія не зупиняться навіть при повному поневоленні України і в той чи інший спосіб знищення українців як нації. В небезпеці увесь світ.

На жаль, як це завжди бувало, цей світ цього не усвідомлює. Тому у нас є лише один шлях: перемогти це зло не зважаючи на ціну цієї перемоги, бо інший варіант – це повне винищення українців. До ноги. І ніхто і ніде не сховається.

Якщо ви навіть назветеся московитом, цвенькатимете по-московському вам, як показує вся історія України, не буде спасіння. Заміна паспорта це ще не порятунок.

Я знаю, що вони задумали. Вони вже не повторять помилки минулого, тобто збереження в тій чи іншій формі власного об’єктивного антагоніста.

Питання стоїть руба: або ми, або вони. Нічого третього нам доля вже не залишила.

Масляк Петро

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.