20 Вересня, 2024 12:45 pm

197 pосійських пілотів відпpавились на “концерт Кобзoна”! І це лише підтвеpджені цифри

Росія продовжує зазнавати колосальних втрат у війні.

І хоч у країні-агресорці намагаються всіляко приховати цифри, відомо, що близько 200 льотчиків відправилися на “гастролі Кобзона”.

Власне, російська служба BBC пролила світло на втрати російського війська. Кажуть, що найбільше втрат серед мотострілків і Повітряно-десантних військ. Нас же цікавить ситуація з льотчиками.

Що відомо про втрати ворога

Відповідні цифри журналісти опублікували, посилаючись на відкриті джерела. Розслідувачі та волонтери з кінця лютого 2022 року нарахували щонайменше 36 325 ліквідованих окупантів, які стали “двохсотими” у війні, розв’язаній Росією проти України. Зауважимо, що мовиться про поіменний список, тому ці цифри значно скромніші за ті, які подає Генштаб.

Журналісти також зазначають, що кількість ліквідованих окупантів може бути вдвічі більшою. На відповідну думку їх наштовхнула ситуація на кладовищах у 70 населених пунктах країни-агресорки.

Найскромніша оцінка підштовхує, що знищених може бути 72 650 росіян. Бойовиків “ДНР” і “ЛНР” не враховували у це число.

У виданні зауважили, що останнім часом більше гине саме професійних військових. Так, з червня до кінця жовтня – від початку контрнаступальної кампанії – у Росії стало на понад 370 офіцерів менше, зокрема, 2 генералів.

Власне, підтвердили журналісти, що Росія втратила щонайменше 197 своїх льотчиків. Зауважимо, що за понад півтора року повномасштабного вторгнення наші захисники перетворили на брухт понад 300 літаків і понад 300 гелікоптерів.

Окупанти продовжують зазнавати колосальних втрат у війні, розв’язаній проти України. Ви ж можете допомогти наблизити перемогу. Для цього закликаємо вас надалі підтримувати наших військових. Долучайтеся до зборів, поширюйте інформацію про них. І пам’ятайте, що надто маленьких донатів не буває.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.