19 Вересня, 2024 4:09 pm

Росіяни випустили десятки ракет! Все, що відомо про масовану атаку України 21 вересня на зараз

Російські військові продовжують тероризувати мирне населення України.

Під ранок 21 вересня окупанти завдали масованого ракетного удару по території нашої країни.

У низці регіонів лунали вибухи.

24 Канал в одному матеріалі зібрав усе, що потрібно знати про ракетну атаку по Україні.

Звернімо увагу, що після 7 ранку повітряна тривога пролунала вдруге, адже ракети ворога знову залетіли у повітряний простір нашої країни.

Атакували зі стратегічної авіації
Окупанти для цієї ракетної атаки використали літаки стратегічної авіації. Попередньо, близько 10 бортів Ту-95МС підняли в небо, щоб запустити з них десятки ракет типу Х-101/Х-555.

Власне, про зліт суден стало відомо ближче до півночі. А от уже ближче до 4 ранку надійшла інформація про пуски ракет по території України.

Масована атака Києва.

Київ пережив чергову нічну атаку російських варварів, – зазначив зранку міський голова Віталій Кличко.

Він актуалізував інформацію щодо ранкової ракетної атаки по столиці.

Голосіївський район. Пошкоджені вікна у 5-поверхівці, що розташована у центрі столиці. Відомо, що відсутні руйнування та постраждалі.
Святошинський район. Відновили електропостачання там, де були перебої з електрикою.
Дарницький район. Служби станом на 07:00 працювали на місці падіння уламків на території інфраструктурного об’єкта, а також на території СТО та гуртожитку закладу профтехосвіти. За наявними даними, у цьому районі постраждали 7 людей. Троє із них у лікарні. Чотирьом надали допомогу на місці.

Офіс генпрокурора зазначив, що внаслідок ракетного удару на Київщині поранень зазнав мирний мешканець. У нього – осколкові поранення ніг. Відомо про пошкодження лікарні та будинків.

У декількох районах Київщини також пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди та транспортні засоби. Відомо, що уламки ракет впали на територію підприємства. Там спалахнула пожежа.

Жоден з пошкоджених об’єктів не є воєнною ціллю. Прокурори, експерти та слідчі фіксують наслідки нічної атаки ворога, – наголошують у відомстві.

Приліт у Рівному
Під час масованого ракетного удару вибухи пролунали також у Рівному. Інформація про це надійшла від кореспондентів “Суспільного” о 06:27. А вже через кілька хвилин стало відомо про те, що у частині міста зникло світло.

Вже о 07:23 голова Рівненської ОВА Віталій Коваль зазначив, що у Рівному є прильоти ворожих ракет. За його словами, на місці працюють всі відповідні служби.

Падіння уламків у центрі Черкас
Тим часом міський голова Черкас Анатолій Бондаренко розповів про наслідки збиття російської ракети. За його словами, уламки влучили в об’єкт цивільної інфраструктури в центрі міста. Там працюють всі служби.

Інформацію підтвердили в ОВА. Пишуть, що внаслідок роботи ППО уламки впали у центральну частину міста. Зокрема, постраждав об’єкт соціальної інфраструктури.

За даними міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, у Черкасах постраждав готель. Внаслідок цього виникла пожежа. Також відомо про загоряння торговельних павільйонів на ринку.

Станом на 07:41 постраждало 7 людей. Ще 10 – евакуювали. З-під завалів вдалося врятувати одну людину. На місці працюють всі відповідні служби.

Прильоти на Львівщині
О 06:35 глава Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що у Дрогобицькому районі лунали вибухи. Він зазначив, що інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється. Невдовзі він зазначив, що всі профільні служби виїхали на місце подій у Дрогобицькому районі.

Після 7 ранку глава ОВА розповів, що близько 06:25 окупанти завдали трьох ракетних ударів по території Дрогобича. Два прильоти – по промисловому об’єкту. Відомо, що спалахнув цех, зруйнована триповерхова будівля складу. Відомо про загоряння на площі близько 30 квадратних метрів.

У Харкові було 6 вибухів
Звернімо увагу також на те, що близько 06:00 росіяни атакували ракетами Харків. Моніторингові канали повідомляли, що по місту ворог випустив ракети типу С-300. Глава ОВА підтвердив, що обласний центр під атакою.

Невдовзі ЗМІ повідомили, що у Харкові пролунало шість вибухів. Глава ОВА Олег Синєгубов зазначив, що росіяни атакували місто, зокрема Слобідський район. Відомо про пошкодження цивільної інфраструктури.

Ближче до 7 ранку міський голова Ігор Терехов зазначив, що є інформація про двох постраждалих. Їх госпіталізували до лікарні. Він додав, що на місці прильотів працюють відповідні служби.

За словами міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, окупанти зруйнували складську будівлю у Харкові.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.