20 Вересня, 2024 7:01 am

Воpог вночі влучив у нафтопеpеpобний завод у Кpеменчуці

У ніч проти 20 вересня росіяни неодноразово атакували Полтавщину.

На жаль, у регіоні є влучання.

Влучання зафіксували у нафтопереробний завод.

Там сталася пожежа.

Росія вдарила по Полтавщині

Як розповіли у Полтавській ОВА, вночі росіяни неодноразово атакували регіон. Наша ППО добре відпрацювала по ворожих БпЛА.

Оперативно про тривоги і ракетну небезпеку для різних областей України читайте в нашому телеграмі.

На жаль, є влучання у нафтопереробний завод у Кременчуці. Там сталася пожежа. Наразі на місці працюють усі відповідні служби. Роботу заводу тимчасово припинено.

Станом на зараз відомо, що постраждалих немає.

Попередні масовані атаки по Україні: що відомо

Нагадаємо, що у ніч на 19 вересня ворог застосував ударні БпЛА типу “Shahed-136/131”, а також балістичну ракету “Іскандер-М”.

Усього було зафіксовано пуски 30 ударних БпЛА з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ – Росія), а також одну балістичну ракету “Іскандер-М”, яку противник випустив з території тимчасово окупованого Криму у напрямку Кривого Рогу.

Внаслідок бойової роботи 27 “Шахедів” було знищено протиповітряною обороною по маршруту слідування у Південних, Центральних та Західних областях.

Окрім цього, на східному напрямку знищено розвідувальний БпЛА оперативно-тактичного рівня.
Також 18 вересня ворог атакував Україну ударними БпЛА типу “Shahed-136/131” та крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55. “Шахеди” летіли з двох напрямків: (Приморсько-Ахтарськ – Росія та мис Чауда – ТОТ Крим). Усього було зафіксовано 24 ударних БпЛА, у напрямку Миколаївської та Одеської областей.

18 ударних дронів було знищено протиповітряною обороною по маршруту слідування. Також було залучено 8 бортів, зафіксовано пуски 17 крилатих ракет типу Х-101/Х-555/Х-55. Усі 17 – знищено силами та засобами Повітряних Сил у межах Дніпропетровської, Полтавської та Хмельницької областей.

Джерело

Comments (0)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.